EarMaster hørelære

EarMaster

earmaster_62_scaleidEarMaster er faktisk en dansk app. Den har i mange år været kendt til ”store” computere, men er endelig kommet til de små bærbare, så du nu kan øve dig på stranden eller i toget, eller hvor du nu får lyst. Det er grundlæggende en hørelæretræningsapp til iPad (IOS) hvor du og dine elever kan blive træne basale musikalske kundskaber i eget tempo og på eget niveau. Den seneste EarMaster er strukturet med ”kurser” inddelt i genrer og niveauer så enhver kan starte på det niveau hvor vedkommende netop er. Desuden er der en masse værktøjer lærer/elev hvor læreren kan følge progressionen for hver enkelt, online. Se en video her nedenfor eller læs mere her.  App’en er gratis i grundversionen, hvor der er nogle få træningssessioner, men yderligere kan tilkøbes for rimelige penge inde i app’en.

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: