Mersenne – en melodisk percussiondrevet synthesizer

Mersenne – en melodisk percussiondrevet s
ynthesizer

mersenneDenne her lille app har en meget spændende betjening og lyder oven i købet rigtig godt. Det noget anderledes eller utraditionelle interface er nemt at komme i gang med, selv om alle funktioner tager lang tid at udforske – så det er ikke blot et stykke legetøj man bliver hurtigt færdig med. Der er understøttelse for både Audiobus og Interapp og flere MIDI-standarder så Mersenne kan spille sammen med alt hvad du lyster. Ud over det får du en både arpeggiator, chorus og rumklang med i pakken. Fik jeg skrevet at der også er en polyfonisk synthesizer indbygget?

Du kan se en interessant demo på YouTube eller læse mere på iTunes om app’en der i skrivende stund koster 29,- dkr – du får meget for de få håndører.

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: