Hokusai Audio Editor

Hokusai Audio Editor

hokusai audio editorEn gratis app der er nem at gå til. Hokusai audio editor kan en selv indspille lyd eller du kan importere lyd/musik der er lavet i forvejen. Den lyd du har i app’en kan du så trimme ved at slette dele, eller kopiere mere ind. Pitch-delen kan ændre tonehøjden inden for rimelige grænser. Ud over det er der et lille effektbibliotek, så du også kan tilføje disse. Det er mulig at arbejde med flere parallelle spor og kombinere disse til et nyt mix, så hvis du har en indbygget dj i dig kan du også prøve denne funktion. Skal du dele med andre eller bare overføre, er der understøttelse af DropBox. Prisen? Hokusai koster 0,- dkr i grundudgaven, så det er bare at komme i gang. Der er muligheder for at tilkøbe ekstra funktioner ind i app’en. Se en video på YouTube her

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: