BIAS pedal – design din egen pedal

BIAS pedal – design din egen pedal

BIAS Pedal power moduleDette her er mest for dig der spiller guitar. Normalt er en pedal noget man køber i en lille kasse med kontakter og drejeknapper, eller en app der mest af alt er en digital gengivelse af den man traditionelt bruger. BIAS pedal går et lille skridt videre, da du her kan designe din egen pedal ud fra en række tilgængelige moduler der kan sættes sammen, ligesom man gør på en modulær synthesizer. Måske det er en niche-app, men på den anden side giver den mange (nye) muligheder for den der ofte har brug for guitar-effekter. App’en kan hentes gratis hvis du lige skal prøve den, men for at få det fulde ud af den skal du tilkøbe de fleste funktioner inde i app’en.

For at få den fulde funktionalitet skal du betale omkring 150,- dkr, men prøv den gratis version først

Kommentarer

No Responses

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: