Patterning til iPad

Patterning til iPad

patterningDenne tromme/rytme app, Patterning, er på en gang simpel og meget avanceret. Dette er en meget fleksibel trommemaskine-app der giver brugeren mulighed for at få kontrol over det der skal spilles og med et meget intuitivt interface.

Prøv at se demoen nedenfor der giver et rigtig godt indtryk af hvor meget det er du egentlig kan få styr på, selv om kaos godt kan virke overvælde i starten. Ud over sequencervinduet, er der også indbygget en mixer, en effektdel, mulighed for import af egne samples, export til fx dropbox – you name it. En meget spændende app der giver lyst til at lege videre og kan give meget udbytte for den der sætter sig ind i alle mulighederne du får her.

I skrivende stund koster Patterning 79,- kr., hvilket er absolut rimeligt, men der er af og til tilbud på den, så følg gerne med.

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: