DrumKick til IOS

DrumKick til IOS

drumkick playing surfaceDrumkick en trommeapp hvor du kan bruge foden til stortrommen når du spiller trommer på din iPad eller iPhone. Det gør denne lille app til noget nær det mindste transportable trommesæt der kan købes for penge.

For at det kan lade sig gøre skal du bruge to IOS dimser og forbinde dem via MIDI over BluTooth for at være klar. Det vil sige at så kan ”trampe” på din telefon for at få den til at være stortromme, mens din iPad så er resten af trommesættet. I stedet for at trampe kan telefonen stikkes ned i et par sokker eller bindes fast på ankelen, så der ikke sker for mange skader. Der er heller ikke noget der kræver at der kun er en person der skal spille på trommesættet, så hvis flere skal betjene forskellige dele af trommesættet, er det her mulighed for dette.

Du skal selvfølgelig slutte din iPad til noget P.A., men så får du også rigtig god trommelyd i stereo. For lige at få tingene på plads: der er ingen ”nem” måde at spille på her – du skal kunne betjene et trommesæt for at få noget fornuftigt ud gennem højttalerne.

Der er endvidere understøttelse for både Audiobus og Interapp – så hvad kan du ønske dig mere for 49,- kr. til iPad eller 26,- til iPhone 

Denne video viser et par gademusikanter det bruger app’en

Kommentarer

No Responses

  1. Pingback: Real Drum til IOS - Frankix marts 23, 2016

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: