Final Touch – Audio Mastering

Final Touch – Audio Mastering, Post Production and Mixing

Final Touch - Audio MasteringFinal Touch – Audio Mastering bringer dig op i den lidt tungere app-klasse. Udvalget af masteringapps til Ipad er ikke så stort, men her er et rigtig godt bud på en app du kan blive meget glad for hvis det meste af dit arbejde foregår på den lille plade. Omfanget af funktioner er stort, lige fra equalizere og stereo processorer i høj kvalitet. Desuden kan du få hjælp til at gøre dit liv lidt nemmere da der er en stor mængde presets der kan bruges som udgangspunkt for dit endelige mix. Er du en der hovedsageligt arbejder på iPad og gør arbejdet færdigt her, bør du overveje om dit kreative liv kan blive lidt nemmere ved at ofre 25,- kr på denne app som du kan hente her.

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: