Paper Piano papirklaver til iphone

Paper Piano

paper pianoHar du nogensinde spillet klaver på et stykke papir? Udskriv en PDF-fil, sæt din telefon på papiret, og du kan spille med det samme. 6 instrumenter er tilgængelige i Paper Piano: klaver, musik-boks, orgel, messing, telefon og stemme. App’en bruger frontkameraet og kan registrere op til 10 fingre på en gang. Du placerer bare telefonen som på billedet – fx støttet af en bog og du er i gang. Forsinkelsen er ikke ret stor så responsiviteten er OK. Bortset fra det er det selvfølgelig et stykke legetøj, der mere er til inspiration end seriøst brug.

Prisen er svimlende 8,- kr for de lille udgave. en “pro” version med flere instrumenter kan hentes for 25,- kr

Hent Paper Piano her

Kommentarer

No Responses

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: