Musyc er mere end en trommemaskine

Musyc

musyc
Hvis du nogensinde har ønsket at lave musik der kunne være lidt mere som at spille et videospil så er der måske noget du skal se på her. I modsætning til de fleste musik-apps, hvor du med dit input genererer en øjeblikkelig reaktion, er Musyc anderledes. I stedet fx at skrive melodier ind, laver Musyc lyde baseret på samspillet mellem forskellige bevægelser omkring et brugergenereret miljø, som føles lidt ligesom en krydsning mellem videospil som Peggle, Arkanoid og Geometry Wars – skærmen præsenterer en serie af “niveauer” til komme i gang med. Producenten skriver at det er ligesom at blive givet en interaktiv version af avant-garde komponister som Xenakis og Cardew. Musyc koster gratis i grundversionen.

Find den her i æblebutikken

Pro-udgaven til 30,- kr kan hentes her

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: