Tin Pan Rhytm musikautomat

Tin Pan RhytmKan du huske Band-in-a-Box? Tin Pan RhytmTin Pan Rhythm musikautomat kan kun en tusindedel af BinB men det kan sagtens være det er nok. Har du brug for at eksperimentere med akkordrækker og alternative forslag til disse, kan dette måske være en hjælp og inspiration til at komme videre. Tin Pan er måske ikke for dig som erfaren sangskriver, men hvis du lige er kommet i gang og har brug for et værktøj er denne app måske lige sagen. Det den gør er at du får leveret et komplet akkompagnement ud fra de akkordfølger du fortæller den skal spille. Du kan så ændre på de parametre du har lyst til. Da der er understøttelse for Audiobus og IAA kan du også sende Tin Pan videre til fx Cubasis og så arbejde videre med din musik den vej.

Tin Pan koster 25,- kr i din app store, men er af og til på tilbud.

Kommentarer

No Responses

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: