MusicMakerJam

MusicMakerJamMusicMakerJamMusicMakerJam er en loop-baseret sequencer fra Magix Audio der har udviklet med på lydscenen på alle mulige platforme, specielt rettet mod den tysktalende del af verdenen. Det du får i startpakken er en app med lyde til at komme i gang med og derefter med mulighed for at tilkøbe extra lyde fra et større bibliotek efter smag og behov. App’en findes, ud over IOS, også til Android og Windows mobile.

MusicMakerJam app’en er ret nem at gå til og du får hurtigt gang i et projekt inden for det loop-baserede. I den seneste opdatering er der endda kommet optagelse at stemmer med (= dårlig oversættelse af voice recording), så det er bare at komme i gang.

Basisversionen, eller ”kom godt i gang sættet” koster gratis. Det er først når du skal bruge flere lyde at det begynder at koste, men til 25,- kr pr sæt er det til at overse. Hvis du mangler en sequencer der virker på mange platforme, er der her en oplagt mulighed.

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: