Elastic Drums

elastic drumselastic drumsDenne app, Elastic drums, er ikke helt ny, men da den er blevet heftigt opdateret og videreudviklet gennem det seneste års tid, er det på sin plads med en beskrivelse her. For det første virker Audiobus og IAA rigtig fint nu. For det andet er det væsentlig nemmere at få et overblik på den større iPadskærm efter opdateringen og der kommer løbende opdateringer specielt i forbindelse med Audiobus og brugen af externe triggere.

Grundlæggende har du en trommemaskine/sequencer med glimrende lyd og med masser af muligheder for at udvikle din kreativitet. Til de 79,- dkr som app’en koster er der virkelig valuta for pengene. Hvis du er på udkig efter et trommesetup der ikke er traditionelt bør du absolut kigge her. Se lidt mere på denne video.

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: