Bias Fx Guitar Rack

Bias Fx Guitar RackBias Fx Guitar RackEr du begynder ud i det at køre din guitar gennem din iPad eller iPhone kan Bias Fx Guitar Rack være et godt sted at starte. Du skal måske lige anskaffe et guitarinterface oveni, men det kan du så bruge til alle mulige andre ting fremover.

Nu ved jeg godt at guitarlyd er en meget personlig ting og at det kan kræve en del set-up. Her får du en app med understøttelse af Audiobus, s den kan bruges sammen med fx din sequencer og med mulighed for ret omfattende opsætninger alt efter din personlige smag og de behov du har. Der er adgang til et stort bibliotek af både forstærkerlyde og effektenheder – helt nøjagtigt er der i grundversionen 12 forstærkere, 22 pedaler og 5 racks, sikkert nok til at komme i gang med.

Prisen på lidt over 200,- dkr i din app store er måske overvældende, men umiddelbart giver det ikke anledning til at holde kreditkortet tilbage. Med de muligheder der er, er der god valuta for pengene.

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: