Onkyo HF Player

Onkyo HF Player

onkyo Bruger du din telefon til musik og streamer du fra den? Lyder det der kommer ud i den anden lidt fladt? Det kan selvfølgelig betyde at dit anlæg ikke er så godt eller at dine hovetelefoner kunne være bedre? Du kan godt få mere hul igennem for en investering på omkring 80,- kr. for den fulde udgave. Du kan bruge den gratis hvis du ikke skal bruge den til de højopløste filer.
Onkyos afspiller kan levere god lydkvalitet, eller rettere sagt levere den lydkvalitet du fodrer den med kommer ud i den anden ende. Det sædvanlige bibliotek med dine komprimerede filer kan den sagtens klare, men du kan oveni lægge dine Flac eller dsd filer ind på din telefon og aflytte dem der. Der er forskel – meget forskel! Det kræver selvfølgelig at din telefon har plads til musikken, så tilbuddet på en iPhone 5 med 8gB hukommelse er ikke lige sagen her. Men hvis du vil afspille ukomprimerede filer er dette en rigtig god løsning. Og tro mig – det er nemt at høre og nyde forskellen.

Find app’en lige her

Kommentarer

No Responses

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: