iVoxel

iVoxel

iVoxelDet er næsten altid GrandPrix tid igen og alle glæder sig selvfølgelig til denne oplevelse. Og vi har endda fået Australien med fordi de har været næsten lige så vilde med konceptet som svenskerne har. Nu kommer Olsen nok ikke til fadet igen, men hvem mindes alligevel ikke de to kære gamle gutter?

Vi skal selvfølgelig også have en hyldest her og det i form af en app der kan vride enhver stemme til at lyde lige så syntetisk så den både matcher de kære brødre og Cher som de blev inspireret fra. iVoxel kan en masse af disse ting og endda også blive en del af xFaktor trenden, hvor det er nødvendigt at få de unge mennesker til at synge rent.

Så der er hjælp at hente for blot 40,- kr. i iTunes biksen

Kommentarer

No Responses

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: