Songsterr Tabs & Chords

Songsterr Tabs & Chords

App til iPhone og iPad

songster tabs and chordsHvis du skal bevæge dig selv eller dine elever ud over ”Smoke on the Water” stadiet kan denne app måske være en rigtig god hjælp. I USA har den fået adskillige priser som værende noget af det bedste til at lære musik på. Det kan du så lade komme an på en prøve, hvis du hører til den del af menneskeheden det bruger guitartabs. Du får under alle omstændigheder en yderst tålmodig øvemakker. Du kan prøve app’en gratis, både til iPhone, iPad og Android, men skal du have mere ud af den skal der abonnement til og dette i flere prisklasser – men musik koster selvfølgelig noget hvis man vil bruge det. Kig på app’en – den ser lovende ud.

Hent den lige her

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: