MIDImorphosis

MIDImorphosis

App til iPhone og Ipad

MIDImorphosisDenne app kan lave et instrumentsignal om til MIDIsignal. Det er i og for sig ikke en epokegørende opfindelse inden for digitale domæne, men at den findes til rimelige penge til iPhone og iPad i den kvalitet som du får her, er rigtig godt. Du slutter fx din guitar til din iPad via det sædvanlige interface og kan så, vi audiobus, bruge guitaren, eller hvad du nu spiller på, til controller for den synthesizer du vil have ud i den anden ende af lydkæden. MIDImorphosis kan både tracke enkelttoner og akkorder, men træerne vokser ikke længere ind i himlen end at du skal være god på dit instrument for at få en ordentlig tracking.

Prisen på ca 60,- er ikke for høj. Læs evt mere her om hvordan du kan lave nyttige ting som fx at få lavet TAB’s automatisk.

Køb MIDImorphosis her

Kommentarer

No Responses

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: