Reactable til iPad

ReactableReactable er en musik-app med et såkaldt organisk interface. Du laver musik ved at sætte et række “byggeklodser” sammen, manipulere med dem, flytte dem rundt og kombinere. Hvis du kender det musikalske univers som Björk bevæger sig i, har du her en ide om hvad dette er for noget. Hun benytter sig også af den metode.

Reactable er ikke uden videre til at komme i gang med. Indlæringskurven er stejl og kræver noget tid, men det er absolut besværet værd, hvis man er tiltrukket af genren og denne anderledes tilgang ti at skabe musik på.

Hvis du vi høre mere inden køb er der inspiration at hente på det community der er tilknyttet denne app: http://www.reactable.com/community

Prisen for denne interessante app er kr. 65,- i Apples app store.

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: