Guitarcapo+

guitarcapo+For år tilbage var det nok, blot at lave en guitarapp der kunne spille forskellige akkorder på forskellige måder. Her er der udviklet kraftigt på akkordapp’en og selv om den ikke kan brygge kaffe eller knappe kapsler af, er den et kig værd. Denne her er selvspillende, — næsten. Du får god lyd, flot grafik, masser af effekter og ikke mindst mulighed for audiobusunderstøttelse, så Guitarcapo kan benyttes i andre apps og selvfølgelig også via et keyboard.

Der er en ”nærmest” demo udgave til nul kroner og den fulde til 45,-kr. Billigt.

Se et eksempel på denne video hvor nogle af mulighederne demonstreres eller her hvor den kan bruges til at kontrollere andre lyde og effekter.

Her spiller guitaren på iGrand piano

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: