Flac player til din telefon

Flac player til IOS

FLAC playerDen lyd du får igennem til dine ører bliver sjælden bedre end originalen. Det vil sige at det det er det svageste led i kæden der er den vigtigste faktor for den lyd du hører, forudsat at den indspilning du har lytter til er af ordentlig kvalitet, også teknisk.

De lydfiler der normalt afspilles på en iPhone eller iPad, er som standard komprimerede hvilket vil sige at der er fjernet information fra lydfilerne for at få den til at fylde mindre. Du kan vælge at gemme dine cd’er i Apples tabsfri format Alac, men smartere er det hvis man kan afspille det mere udbredte format FLAC uden at skulle konvertere. Det kan lade sig gøre uden de store tryllekunster.

Jeg bruger selv en købeafspiller der hedder FLAC player. Den kan afspille FLAC-filer i alle mulige opløsninger, ogå fx 24/96 højopløselige sager. Noget bliver selvfølgelig begrænset af den hovedtelefonforstærker der er indbygget i telefonen, men forskellen er ret hørbar hvis du blot har nogle høretelefoner der ikke er helt elendige. Forskellen kan blive endnu større hvis du streamer din musik via AirPlay – her kan du sende digitalt i høj opløsning til din streamer enhed.

FLAC playerDet eneste der er lidt bøvlet er overførslen af filer, der skal foregå inde fra iTunes, men hvis du er vant til fx at arbejde med andre programmer er det ikke et problem.

Jeg har prøvet en del IOS afspillere til FLAC, og de kan alle en del, men her får du en ret stabil sag, med indbygget equalizer, og medfølgende support.

Prisen på omkring 60,- kr i Itunes butikken, er bestemt ikke afskrækkende

 

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: