Auria til iPad

AuriaAuria til iPad

Programmerne vokser og vokser, men den er iPad’en ligeglad med. Det er bare en computer der er let at slæbe på og som kan levere understøttelse for musikprogrammer i stor stil.

Nu er Auria dukket op. Det er en sequencer med ikke mindre end 48 spor og et væld af effekter rækkende lige fra rumklang til pitch. for at det ikke skal være løgn kan du optage ikke mindre end 24spor på en gang. Hvis du har brug fr 96 spor, køber du bare en iPad mere og linker den sammen med den første – så er den klaret. Så hvis du har det rette interface og den rette mixer kan du muligvis klare dig med en iPad til at optage din live-koncert. Er der ikke funktioner nok i selve app’en understøttes plug-ins som kan tilkøbes.

Når du har brug for at arbejde videre på en større computer er export muligt til fx ProTools og Logic.

Prisen på kr. 300,- synes absolut rimelig men tjek her da Auria ofte er på tilbud.

Læs mere her http://auriaapp.com/

Auria

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: