Arturia iProphet

arturia iprophet ipadJeg har tidligere skrevet om emuleringer af vintage synthesizere til iPad. Her er endnu en af slagsen, selv om det ikke gør den ringere af den grund. Arturia er forholdsvis erfarne i forhold til denne slags software, blot ikke til iPad’en, men det er et frisk pust at der nu er hul igennem her. Prophet VS synth’en er en af 80’ernes meget kendte maskiner, og huskes bl.a. for det specielle joystik der kunne blande lyden fra de fire oscillatorer trinløst. Det gjorde den også kendt blandt musikere for den brede lyd der kunne skabe nogle ”mix” som ingen andre maskiner kunne på det tidspunkt. Uden at du ved det har du sikkert hørt synth’en i en masse film fra perioden.

Den berømte joystik er nu emuleret på iPad-skærmen, mens resten er tilnærmelsesvist samme design, men delt op i forskellige menuer.

Lige nu står app’en til kr 65,- i den danske del af iTunes. Den kan dog (mærkeligt?) ikke købes der endnu, men det skulle være i orden når dette læses.

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: