iTrack Solo lydmodul til iPad

FocusriteHvis du vil bruge din iPad som kvalitets audio recorder (indspillestudie) er det ikke nok at benytte de indbyggede mikrofoner, selv om de er udmærkede til mange ting, eller sætte en ekstern mikrofon direkte til din iPad når du nu har investeret i Cubasis til iPad. For at få et ordentligt signal ind, kræves, udover ordentlige mikrofoner, også en ordentlig mikrofonforforstærker. Focusrite iTrack Solo er et lydkort der kan sluttes til din iPad og give din indspilning lige den ekstra luft du måske mangler. Samtidig får du et mini studio der næsten kan være i en håndtaske. Dimsen virker også på almindelige computere, så den kan benyttes bredt. Se en kort video nedenfor hvor indspilningen laves i GarageBand. Prisen i Dk er på omkring 800,- kr med moms.

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: