Kandinsky og musikken

The Kandinsky Effect

Inspirerende video-animation på Vimeo. Udgangspunktet er Kandinskys kunst udsat for nyere musik og animationer. Nu er det ikke sådan at seeren skal gå hen og lave det samme, men videoen kan bruges som inspiration til videre arbejde i det fælles rum for tolkning af musik og kunst hvor der er plads til adskillige timers arbejde.

User generated radio

laut fmJa hvorfor ikke. I stedet for at skifte kanal kan du bare bestemme hvilken musik du synes om og så vælge genre, kunstnere, lande etc. Systemet på Laut virker godt, bortset fra at man som sædvanlig skal “passe på” hvis man vælger folk-genren, der i Tyskland også omfatter Hansi Hinterzer og andre kunstnere der huserer på tv-kanalen DK4. Lydkvaliteten fejler ikke noget overhovedet og det hele er meget brugervenligt med playlists og programmer for de kommende dage.

Musik – Fachportal

Musik fachportalI Tyskland er meget undervisning styret ret lokalt, dvs. i de enkelte bundesländer. At de fleste er temmelig meget større en Danmark gør ikke altid sagerne værre. Her det musikfagsiderne til de ældre klasser i Baden-Württemberg der præsenteres. Det faglieg niveau er højt, stoffet er åbent for alle (der kan tysk) og meget inspirende. Siderne er spækket med lyd (!), billeder og en masse uv- eksempler med fyldige noter. Kan absolut anbefales.

Atomic Tom live i undergrundsbanen i NY

Dette YouTube klip er sikkert en neural reklame for en bestemt telefon, men alligevel: det er ret godt at se nutidens musik udnyttet kreativt til opførelse af det her lille nummer med Atomic Tom. Historien går på at bandet fik stjålet deres instrumenter og så måtte nøjes med deres telefoner da de skulle spille. Livet er hårdt 😉

Kommentarer

No Responses

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: