Focusrite iTrack Dock

Focusrite iTrack Dock Focusrite iTrack er en professionel dock til optagelse på iPad med 2 ind/ud inkl. 2 x Focusrite mikrofon preamps med phantom power. Det betyder at du kan få ordentlig mikrofonlyd ind, forudsat du har sådan nogle og ditto ordentlig lyd ud når du er færdig med din musik.

Focusrite iTrack Dock er et interface til optagelse på iPad og fungerer som den centrale hub i lydstudiet. Der findes to legendariske Focusrite mikrofon preamps, to line-indgange, en instrument indgang, stereo monitor udgange med ikke mindre end 105dB dynamikområde plus uafhængigt kontrollerede hovedtelefonudgange. iTrack Dock leveres med “Tape by Focusrite”, en gratis app til simpel optagelse, ellers bruger man sin egen favorit app som Auria, Cubasis eller Garageband.

Med en USB-port til kompatible MIDI-instrumenter og controllere, leverer iTrack Dock alt man behøver for at kunne optage, monitorere og kontrollere musik på en iPad. iTrack Dock er Apple-kompatibel med Apple-certificeret “Made for iPad” status. Kan bruges sammen med iPad 4th Generation, iPad Air, iPad mini og iPad mini med Retina-skærm.

Prisen ser ud til at komme ti at ligge under de 2000,- både på nettet og i fysiske forretninger.

Læs mere på producentens hjemmeside

Focusrite iTrack Dock

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: