Band of the Day

Band of the Day

Band of the DayEndnu en gratis app – her for de meget nysgerrige. Hvis du gerne vil opdage ny musik kan du starte her. Du bliver hver dag præsenteret for et nyt band med mulighed for at aflytte flere af deres numre. Til dagens artist hører der nærmere beskrivelser, fotos etc med. Hvis du er til metal og de mere heavy genrer er det dog ikke her du skal lede, men er du til indie og kontemporær folk kan det blive spændende for dig.

Arkivet er ikke ubegrænset, men det er sådan at man kan gå omkring 30 dage tilbage og se/lytte til hvad der er blevet tilbudt, sikkert fordi kunstnerne skal have noget at leve af, ved ordinært salg fremover. De der stiller denne app til rådighed skal også leve af et eller andet, og det kan du hjælpe til med ved at købe den musik du lytter til, via de links der er inde i ”Band of the Day”

Kommentarer

No Responses

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: