Robert Plant, Lullaby and . . . The Ceaseless Roar

Den gamle kan endnu

Robert_Plant_Lullaby_and_the_Ceaseless_Roar_coverEgentlig har jeg aldrig nogenside været så meget Led Zeppelin fan at jeg har rejst verden rundt, for at følge Robert Plant som jeg godt kan finde på med fx Richard Thompson. Måske derfor er der et eller andet ved Robert Plants senere og seneste værk.

Han har adskillige gange deltaget i Copredy festivalen sammen med Fairport Convention, og rødderne fornægter sig heller ikke i denne udgivelse. Tonen er folke-folke og musikerne spiller på hvad som helst fra hele verden. Ægte verdensmusik med Robert Plant naturligt i forgrunden med den insisterende irriterende tone han altid har stået for. Kvalitet!

Lyd-optagelsmæssigt er det god standard du får her – der kan godt skrues op og nydes på høje lydstyrker.

Kreativiteten er i højsædet. Nyd fx: House of love, der har Robert Fripp’ske aner

Robert Plant, Lullaby and . . . The Ceaseless Roar kan købes her

 

Kommentarer

No Responses

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: