Leonard Cohen, Popular Problems

Leonard Cohen - Popular Problems

Leonard Cohen lægger på Popular Problems ud med nummeret “Slow” og så er stilen sat for resten af albummet. Sådan skal det være når det er ham. I dag, d. 21 september 2014, fylder han såmænd 80 (firs), og virker i topform med denne udgivelse. Stilen er der ikke så meget nyt at skrive hjem, det er velkendt som det skal være med en enkel opsætning med bas, hammond kor og lidt syntetisk blæs og stryg. Leonard kommer næsten på grænsen til det løsslupne  i “A Street”, mens jeg tror der er hitpotentiale ud over hardcorefans i “Did I Ever Love You”, hvor tempoet endda får en (meget lille) ekstra tand, uden at det dog bliver vildt til den meget, meget smukke kærlighedsballade.

Så hvis du overvejer at investere i dette opus, er der ikke så meget at være nervøs for. Køb Leonard Cohen, Popular Problems, nyd og lyt.

Find den her i iTunes-butikken

 

Kommentarer

No Responses

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: