ImproVox til iPad

improvoxMed denne app kan du komme til at synge ”rent” for en meget rimelig pris 😉 Dette er selvfølgeligt meget enkelt, for selvfølgelig er det godt at synge rent, men der er så mange andre ting og teknikker der skal fokuseres på for at blive en god sanger ud over det at ”min mor synes jeg synger fantastisk”. Du kan her, ud over at korrigere for tonelejet, der i sig selv kan være en kreativ effekt, også lægge harmonier og effekter på stemmer plus en del mere. Det der umiddelbart ser let ud kan ret hurtigt blive et spørgsmål om at kunne et håndværk for at kunne udnytte teknikken kreativt. På YouTube ligger en del videoer til inspiration, se lidt længere nede.

Find ImproVox i iTunes til kr. 25,- (App’en er af og til på tilbud til 7,- kr)

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: