Good Danish music

Good, because Danish

Good, because Danish …er en blog på engelsk om Dansk musik med redaktører fra mange lande såsom, Tyskland, Ungarn, Mexico, Australien, Danmark og Polen! Det lyder måske noget specielt og det er det da også. En flok fra mange lande der er vild med dansk musik og desuden kører en ugentlig radioudsendelse om emnet.

Bloggen er pænt opdateret og har gode links til artikler og en del videoer med musik fra den danske alternativscene.
Det er altid interessant at se hvad andre mener om os og Good Danish music, så kig forbi på “Good, because Danish”.

sweedish dummiesSwedish Music for Dummies

Swedish Music for Dummies er en blog der er dedikeret til alt andet svensk end Abba. Selv om gassen er gået lidt af ballonen mht. opdateringer er der dog meget guf at hente her på Bloggen. Selv hvis du er mere til rock end Grandprix er der meget at hente.

Delicious

Delicious er en tjeneste jeg i flere år har brugt til at gemme mine bogmærker online med. Så bliver de ikke væk sammen med en computer der brænder sammen eller bliver stjålet. Tjenesten er på det seneste blvet solgt til et stort firma og er i gang med at få udviklet nye funktioner. Den mest interessante lige nu kaldes “Stacks”. Det betyder i sin enkelthed at det er nemmere at få et overblik over beslægtede links ud fra de søgeord man angiver.

Bob Dylan stackGå ind på startsiden og klik på “Music”. Frem kommer en række stacks organiseret efter temaer. I skrivende stund lå en Stack om Bob Dylan først, mens der længere nede var
emner om indspilningsudstyr og nordisk musik.

Klikker jeg nu på samlingen af Bob-links kommer en række artikler frem der er samlet i et læsevenligt, overskueligt, avislignende lay-out. I Bobs tilfælde er der mange videoer, men der er også biografiske artikler om
den ældre herre. En stack er en dynamisk ting der arbejdes videre på af mange deltagere, men heldigvis kan man abonnere på dem og fx dele dem med andre på FaceBook. Har du noget du brænder for, og som du kan dele med andre, kan du lave din egen stack.

Propermusic

PropermusicPropermusic er et kommercielt sted for et mindre engelsk pladeselskab. Det spændende er at du også kan finde info om alt muligt andet end lige det de selv sælger.

Propergandamusic udgiver såkaldt alternativ musik, mest med nyere kunstnere hvoraf en del er i den spirende engelsk folkgenre.

Du kan her abonnere på Spotify-playlister, følge deres feeds på fx iGoogle og lytte til en masse af deres musik, gratis, direkte på webstedet. Desuden kører de en spændende blog om nyheder – nye som gamle. Kig forbi og bliv overrasket.

Electronic Musician

Electronic MusicianDet er småt med fora og websteder om digital musikskabelse i Danmark. Her betyder det no en del at vi er et lille land i et lille sprogområde. Her er det nødvendigt at kigge på udlandet. Electronic Musician er et sted er dedikeret anmeldelser af nyt gear, tips og tricks til indspilning af ny musik, samt alt hver der rører sig midt imellem dette. Stedet hænger sammen med et par engelsksprogede blade om emnerne, men mængden af gratis indhold er dog ok her.

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: