ZAP Guitar app – gratis til iPad

ZAP Guitar appDette er en underlig ting, men man kan altså “spille” guitar ved at holde sin iPad som en guitar og kan så spille løs – hvis man altså har noget at spille og kan abstrahere fra at en iPad ikke har heeeeelt samme form som en guitar (det sidste kan måske klares i sløjdtimerne med en indbygningskasse til iPad’en ;-).  Der er en indlysende fordel: den skal aldrig stemmes. Modsat kan man så sige at lyden er noget flad hvis man ikke har sin iPad sat til et eller andet der skal sige noget mere. Se to gutter jamme her på

Læs mere på http://instru-magic.com/. For øvrigt er app’en gratis – og for at gøre det helt perfekt har firmaet også en gratis Christmas-karaoke-guitar ting du kan hente. Der bliver ikke et øje tørt! Klik her for download

Findes også til iPhone

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: