Symphonix Evolution app til iPad

Symphonix Evolution

Der sker pt. en masse ting omkring nodeskrivning og de flade bærbare, hvor der kommer flere og flere muligheder mht både opsætning og mangfoldighed af muligheder. Specielt opløsningen på Retina skærmen fra version 3 af den store 10 tommer dims har givet mulighed for komplekse opsætninger. Symphonix har indbygget en 16-spors sequencer med mulighed for at sætte nodesystemer op på mange måder, layouter med træk og slip, input via MIDI keyboard, kvantisering af enkelte systemer og mulighed for udskrift via Airprint, hvis den mulighed skulle falde en ind.

Sammenlignet med de større programmer til ”rigtige” computere er prisen nærmest latterlig, nemlig kr. 85,-, hvilket er særdeles rimeligt

Læs mere her

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: