Notion til iPad – Skrive noder?

notion_screenshot4Notion kan det med at sidde i toget eller stort set hvorsomhelst at kunne skrive noder, er et ønske der efterhånden er ved at gå i opfyldelse for mange. At sidde med en iPad har dog til tider været besværligt og mange har savnet et eller andet med tangenter, hvilket dog ikke ligefrem fremmer det transportable. Det er nødvendigt med kompromisser og Notion til iPad har en del gode funktioner der gør det tåleligt at bruge. Ud over at have rigtig mange gode funktioner, er der et virtuelt keyboard, trommepad og guitarhals til input, der kan gøre din musikskrivning mere effektiv.

Ud over dette er der indbygget mixer, mange symboler, eksportmuligheder etc. Prisen på 100,- kr virker rimelig, selv om du skal hoste op med de dobbelte hvis du skal have alle lyde og editeringsfunktioner med. Hvis du kigger på evalueringerne, er der en del der skriver at programmet går ned ret ofte. Det ser ud til at det har været et problem med tidligere udgaver og at der nu er styr på sagerne. Søg på Notion i din iTunes og du skal finde.

Kommentarer

No Responses

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: