Richard Thompson – Acoustic Classics

Richard Thompson - Acoustic ClassicsRichard Thompson har livet igennem været meget produktiv og er det stadig, både på indspilningsfronten. Han turnerer stadig meget og spiller konstant for 5.000 – 20.000 i USA, mens der kun dukkede 300 op til en ellers fin koncert i Amager Bio august 2013.

Dette album er indspillet i Richards hjemmestudie i USA, men med high-end udstyr og det kan høres på ordentligt udstyr, mens andre blot kan nyde den suveræne håndtering af guitaren i nogle and hans originale klassikere.

Selv om du måske ikke er klar over det, kender du sikkert “Persuasion” eller “Bright Lights Tonight” og nogle af de andre sange – måske fra andres cover-versioner. Men nyd denne udgivelser, der “sjovt nok” er røget ind på hitlisterne i UK.

Find albummet på iTunes her

Richard Thompson

Richard Thompson

Kommentarer

No Responses

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: