Madpad til iPhone

madpad_6

Denne app til din iPhone har en anden tilgang end du er vant til. Webstedet http://www.smule.com/apps#madpad viser fx et eksempel hvor der er samlet små videoer med lyd i et byggemarked, der så efterfølgende bliver “spillet på”. Altså en kombination af hverdagslyde der bliver til ny musik i en ande sammenhæng. Det var det samme Peter Gabriel startede på for en 30-40 år siden. Nu er der blot sket det, at teknikken er blevet tilgængelig for alle og præsenteres på en sådan måde at den kan bruges af alle. Så er det op til dig som lærer at udnytte dette bedst muligt. Og glem lige alt om Pisa-undersøgelse og iPads. Her er der mulighed for at bruge kreativiteten med tilgængelige værktøjer. For at kunne bruge denne sjove app, skal du betale den fyrstelige sum af kr. 7,-

Hent din kopi her

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: