iTunes festival 2014

iTunes festival 2014

iTunes Festival 2014Dette er ved at være en årligt tilbagevendende begivenhed – og i September går det løs. En måned med daglige koncerter leveret direkte til dig, forudsat du har et AppleTV eller en iPad. Koncerterne transmitteres fra UK direkte til din dims, men med mulighed for at afspille de fleste koncerter senere. For at kunne se dem på dit AppleTV skal du blot finde det tilhørende menupunkt, mens du skal hente en app til din iPhone eller iPad (her) hvis du vil følge med. Ordentlige hovedtelefoner og/eller højttalere anbefales!

Jeg glæder mig specielt til at se Chrissie Hynde og Robert Plant, men der er meget andet på vej, såsom The Script, Maroon 5 og Sam Smith.

Læse mere om iTunes Festival her

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: