Slut din guitar til din iPhone – iRig Pro

iRigPRO Phone5For at kunne få mere kvalitetslyd ud og ind af dine dimser skal der ofte nogle flere dimser til, fx en iRig Pro. Ja det kan synes som om det er skruen uden ende, men på den anden side får man meget kvalitet ud af små bærbare maskiner (og telefoner?) uden at skulle slæbe rundt på et halvt computerlokale.

Det er godt at begynde med et interface der kan omsætte analog lyd (fx fra en guitar) til ordentlig digital lyd. Den indbyggede mikrofonindgang kan være bedre. IK Multimedia, der gør meget i den slags, er opkommet med et nyt universalinterface, hvor du kan tilslutte fx guitar, mikrofon eller MIDI, og det alt sammen i en lille bitte box. Ud over at du kan tilslutte den til de små bærbare, virker den også på dine store computere.
Prisen for flere af disse ligger ikke højere end tusindkroneseddel.  Læs mere om denne dims og flere af samme skuffe på http://www.ikmultimedia.com/

Se en videoanmeldelse (lidt lang) her

irig pro review

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: