inTone Pro tuner til iPad og iPhone

inTone Pro tunerJeg ved godt der findes et utal af tunerapps, også mange gratis. Her er en du skal betale 55,- kr. for, men så er der også en masse ekstra for pengene.

App’en, der både er til iPhone og iPad, kan selvfølgelig bruges som guitartuner. Derudover understøtter den et hav af strengeinstrumenter med mulighed for forskellige stemninger af disse. Det er en hurtig måde når man ofte stemmer, fx sin guitar om til noget andet end standardstemningen. Ud over det er der mulighed for at træne skalaer med grafisk understøttelse. Sidst, men ikke mindst kan app’en bruges som vokaltræner. Her skal man nok lige gøre op med sig selv om det er besværet værd at bruge en maskine, men til tjek af sang er det ok.

Hent den her i iTunes butikken

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: