iGrand piano til iPad

iGrand piano til iPadDenne app indeholder meget mere klaverlyd and alle de gratis eller næsten gratis tilbud du kan få til din dims. App’en findes dog i en gratis version, så du kan prøve om det er noget for dig. Vær opmærksom på, at prisen på den store udgave (lidt over kr. 100,-) godt kan komme højere op da der kan kræves en del in-app køb for at få en version med de lyde der passer dig. Det betyder, at selv om du har købt en klaverapp, kan det være en tvingende nødvendighed lige at købe en ekstra lyd (og andet) for at blive tilfreds. Prisen er dog stadig meget lav i forhold til den kvalitet der kommer ud når du får et koncertpiano med multisamplede lyde i fuld stereo. Husk lige at du skal have et keyboard oveni (det har du sikkert allerede?) hvis du skal have det fulde udbytte af iGrand.

Gratisudgaven, med kun en lyd og 5 oktaver, kan klart anbefales til en prøve, men husk at det kræver lidt bedre højttalere end nogle små æsker eller de indbyggede.

Du kan købe den her i din iTunes butik og det samme for den gratis udgave her

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: