Genome MIDI Sequencer app til iPad

Genome midi sequencerEn lidt større sag er denne anderledes sequencer fra White Noise Music. Du skriver musikken ved hælp af patterns, som du så redigerer, sammensætter etc. For at komme i gang skal du dog hoste op med 85,- kr. i iTunes butikken. Det anbefales desuden at du er indehaver af et interface fra iPad til MIDI. Du kan læse mere om dem udviklerne anbefaler på http://www.whitenoiseaudio.com/, hvor der også ligger inspirationsmateriale i form af tekst og video. Du kan også finde den direkte her i ITunes butikken

Så kan du vurdere om det er en metode for dig når du skal arbejde dig dybere ind i musikken. Under alle omstændigheder får du her en ret professionel squencer med en anderledes tilgang.

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: