En bladvender AirTurn BT-105

airturn

Det er smart at man kan have sit nodebibliotek på en plade og at det kan gøres søgbart og kompakt. Hvad der er mindre smart, er at det er svært at bladre mens man spiller. Det er selvfølgelig så forskelligt fra de papirudgaver man har brugt i flere hundrede år, men hvorfor ikke udnytte de teknologiske muligheder og spare den levende bladvender med fx AirTurn BT-105?

Som sendt fra himlen kan man så anskaffe en AirTurn BT-105 Hands Free Page Turner der kan udføre netop dette arbejde – blot med hjælp fra egne fødder. Dimsen tilsluttes via BlueTooth, er altså trådløs, og kan købes med flere fodpedaler efter ønske. Er set på nettet til under 1000,- dkr med det hele. Priserne starter på det halve.

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: