Al Jardine – A Postcard From California

postcard from

Dette er indbegrebet af californisk musik. Hvis du ikke kender Al Jardine ved navn, så tænk tilbage på Beach Boys. Det er ham der fx synger for på “Help me Rhonda”.

Dette album er en blanding af  ældre sager, en del fra det ret ukendte Beach Boys album “Holland” og nyere ting. De fleste numre er indspillet sammen med venner som gæstesolister, hvilke bl.a. er Glen Campbell, David Crosby, Steve Miller, Stephen Stills, Neil Young, Flea, plus The Beach Boys: Brian Wilson, Mike Love, Bruce Johnston, David Marks og Carl Wilson!

Jeg spillede den meget for en to-tre år siden da den udkom, da Al ikke lider af de samme udbrændthedstakter som Brian Wilson. Levende musik spillet med entusiasme. Og hvis du selv har oplevet Monterey, San Simeon og Big Sur går den lige ind i hjernen.

Albummet kan købes på Amazon og iTunes.

Læs mere her på Al Jardines hjemmeside

Kommentarer

Du kan kommentere her

%d bloggers like this: